Story

Ons Verhaal
RTDM is een lifestyle merk dat is ontstaan vanuit de liefde voor Rotterdam. Ontworpen met hart en ziel om met trots de dragen. Want dat zijn we, trotse Rotterdammers. Dit willen wij uitdragen, samen met jou.

Echte Rotterdammers voelen zich verbonden met de stad en met de mensen die er wonen en werken. Wij willen de mensen nog meer met elkaar verbinden door kleding aan te bieden die staat die Rotterdam ademt en die krachtig overkomt door zijn eenvoud.

De Kern
Onze kernwaarden betrokkenheid, creativiteit en duurzaamheid zijn voor ons heel belangrijk. Dit uiten wij in de sterke ontwerpen die wij maken, de kwaliteit van de producten en wij nemen initiatief in de verduurzaming van producten, dit willen wij doen op een bewuste en eerlijke manier.

Onze collectie
Onze collectie is met veel zorg en oog voor detail samengesteld. Voor mannen en vrouwen om comfortabel te dragen en om lang mee te gaan. Al onze kleding is aangenaam om te dragen en voelt zacht aan. Iedere collectie zullen wij streven naar nog betere producten en ontwerpen. Wij volgen de trends op het gebied van mode en innovatie. RTDM is hier namelijk om te blijven en om jet lifestyle merk van Rotterdam te worden.

Duurzaamheid
Wij hechten veel waarde aan mens en milieu. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om producten aan te bieden die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Onze producten zijn vooral gemaakt van organisch katoen.